83 évesen harmadszorra válik Murdoch

Vágólapra másolva!
Elválik harmadik felelségétől Rupert Murdoch, 83 éves ausztrál-amerikai médiamágnás. Murdoch vagyonát a Bloomberg 12,1 milliárd dollárra becsüli, ezzel ő a világ 79. leggazdagabb embere.
Vágólapra másolva!

Rupert Murdoch újra válik. A nála 37 évvel fiatalabb Wendi Deng Murdoch 1999-ben ment hozzá a News Corporation milliárdos tulajdonosához, néhány héttel Murdoch előző válása után. A most 44 éves Wendi az egyik Hong Kong-i televízió gyakornokaként találkozott a médiamágnással.

"Férj és feleség között visszafordíthatatlanul megromlott a kapcsolat" - indokolta a válási szándékot Murdoch szóvivője. Egy válási ügyekben jártas ügyvéd a Bloombergnek azt mondta, hogy míg a válási eljárás folyik, Murdoch bizonyára nagylelkűen támogatja majd felelségét. Wendi egyébként azzal vált világszerte híressé, hogy 2011-ben megvédte idős férjét egy feléjük tortát hajító tiltakozótól.

Murdoch-nak egyébként három feleségétől hat gyermeke születtett, közülük a legfiatalabb, Chloe 2003-ban, apja 73 éves korában látta meg a napvilágot.