Megint vezetője adta az OTP-t

Vágólapra másolva!
Csaknem 85 millió forint értékben adott el OTP törzsrészvényeket a bank vezérigazgató-helyettese Bencsik László a tegnapi nap folyamán. Ezzel a tulajdonában lévő törzsrészvények száma 4780 darabra változott. Az ügylet keretében 18139 darabot értékesített 4665 forintos átlagáron. Az utóbbi időszakban több bennfentes eladás is volt, míg az OTP saját részvény állományának fenntartása érdekében vásárolta papírjait.
Vágólapra másolva!

Közel 85 millió forint értékben adott el OTP részvényeket Bencsik László a bank vezérigazgató-helyettese a csütörtöki kereskedés folyamán. Ezzel a tulajdonában lévő törzsrészvények száma 4780 darabra változott. A mostani tranzakcióban 18139 darabot értékesített 4665 forintos átlagáron.

A vezérigazgató-helyettes legutóbb két hete adott túl 30 ezer darab OTP-papíron, amit a bank javadalmazási politikájának keretében szerzett. Akkor 150 millió forintot kapott a részvényekért.

Kedden a pénzintézet több mint 177 ezer darab részvényt értékesített az OTP munkavállalói részére, amiből egyes vezetők szinte azonnal értékesítettek egy nagyobb pakkot. Azért, hogy saját részvény állományát fenntartsa az OTP múlthét csütörtökön és pénteken is százezres nagyságrendben vásároltak be a papírokból, vélhetően azért, hogy ebből tudják lebonyolítani javadalmazási politikájukat.

Az OTP árfolyama

Forrás: Origo