Vágólapra másolva!
Pezseg a világ tőkepiaca, nyoma sincs a nyári "uborkaszezonnak" a tőzsdéken, szinte minden napra jut meghatározó hír, ami akár alapjaiban is átrajzolhatja a képet. Vajon mire érdemes törekedni a befektetéseinkben? Hol célszerű kockázatot vállalnunk az extra hozam reményében? Ezekre keressük a választ az Investor.hu soron következő befektetési klubján.A rendezvényen a részvétel ingyenes. Jelentkezzen most erre a linkre kattintva.
Vágólapra másolva!

Tele a pénzügyi világ kérdésekkel, és dacára a nyári melegnek, fontos döntéseket kell meghoznia annak, aki tudatosan kezeli pénzügyeit. Vajon félni kell Kína lerobbanásától? Örüljünk az amerikai gazdaság éledezésének? Mi történik, ha vége a pénznyomtatásnak? Mitől teljesítenek ilyen jól a magyar részvények, és meddig tarthat ez még? Hol érdemes hozamot keresni, ha a bankbetét már nem elég?

Megannyi érdekes kérdés, amire megpróbálunk választ találni az Investor.hu soron következő befektetési klubján meghívott előadóink segítségével. Horváth Barnabás a hazai és külföldi piacokon tapasztalható trendekről, a legnépszerűbb befektetési formákról és megoldásokról beszél előadásában, míg Somi András pedig a legforróbb és legígéretesebb részvénypiaci célpontokat osztja meg a hallgatósággal. A rendezvényen a részvétel ingyenes.

Forrás:Investor.hu

Jelentkezzen most erre a linkre kattintva, és tudja meg, hogy an vélekednek a szakemberek a legjobb befektetésekről.

Forrás: Investor.hu