10 Névjegykártya-dizájn, amivel biztosan nem felejtenek el egyhamar

Névjegykártya-dizájnok, amikkel tutira megjegyeznek
Vágólapra másolva!
Persze-persze, pont-hogy olyan időket élünk, amikor egyre kevesebb papírt használunk a munkahelyen. Sokszor azonban, ha valahol igazán ott szeretnénk hagyni a névjegyünket, akkor nem árt ha van nálunk belőle – igen, a régimódi, papírra nyomtatott fajtából! Legyen szó állásinterjúról vagy bármilyen más, üzleti találkozóról, az alábbi névjegydizájnokat például aligha pótolná az, ha csak egyszerűen átdobod az adataidat egy okostelefonról.
Vágólapra másolva!

Tam Cargo

Tam Cargo

A szállítmányozási cég egy miniatűr, összehajtogatható papírdobozt használ névjegyként. Vigyázat, törékeny!

Broke Bike Alley

Broke Bike Alley

Ez a rozsdamentes acélból készült névjegykártya egyben egy zsebben hordozható szerszámosláda is lehet. Ha pedig komolyabb szerszám kell a bringa javításához, akkor ott a telefonszám, amit tárcsázhatsz.

Laser Printing Inc.

Laser Printing Inc.

Tökéletes módszer arra, hogy hangsúlyozd a céged webcímét, ha ez a legfontosabb, amit meg szeretnél mutatni belőle.

Notepad Plus Plus

Notepad Plus Plus

A Notepad++ applikáció kimondottan a fejlesztők és a geekek számára készül – nem csoda, hogy a cég névjegykártyái is ezt a vonalat követik.

Diesel Design

Diesel Design

Ha az egész cég bemutatkozó anyagát szeretnéd névjegykártyaként átnyújtani, remek megoldás ez az iratrendezőt idéző struktúra.

Lego

Lego

Lego. Minden további kommentár felesleges.

The Bombay Bakery

The Bombay Bakery

Talán nem az örökkévalóságnak szól, de biztosan maradandó benyomást tesz: ennek a pékségnek a kártyái ehetőek.

Hugo Fernandez

Névjegykártyák, amiket tutira megjegyzel

Ha nem lenne olyan zseniális nyelvérzékünk, hogy rájöjjünk: a „fotográfo” a fotós spanyol megfelelője, talán azt hihetnénk, hogy az úr igazából mesterlövész, de Hugo Fernandez névjegykártyája így is emlékezetes.

Lush

Névjegykártyák, amiket tutira megjegyzel

A kertépítéssel és ingatlanfejlesztéssel foglalkozó Lush névjegykártyái fűmagot rejtenek. Kreatív, praktikus és maradandó.

Doug Liddle

Doug Liddle

Egy gitároktató, aki a névjegyével is tanít. A többféle névjegy egyik oldala az akkordok nevét, a hátlapja pedig a megfelelő akkord TAB leírását tartalmazza. Okos!