Többet ér a Richter a Goldman szerint

Vágólapra másolva!
Megemelte a Richter részvényére vonatkozó célárát a Goldman Sachs elemzője, aki szerint 4200 forintot ér a részvény, bár ajánlása továbbra is tartás maradt. Ez a tegnapi záróárnál több mint 13 százalékkal magasabb.
Vágólapra másolva!

Megemelete a Richter részvényre vonatkozó célárát a Goldman Sachs elemzője, méghozzá 4200 forintra, a korábbi 4030 forintról, viszont a gyógyszerpapírra vonatkozó ajánlása továbbra is tartás maradt. A Goldman új célára több mint 13 százalékkal haladja meg a hétfői záróárat.

Forrás: investor.hu

Szeptember elején a Barclays is optimistábbá vált a Richter papírjait illetően, ugyanis felülsúlyozásra ajánlják azt, ráadásul a brit bankház 4610 forintos részvényárat tart reálisnak. Ekkor a Barclays nem csak a Richterre, de az Egis-re is pozitív hangot ütött meg, megemelve a kisebbik gyógyszercég részvényének célárát is.

Persze nem csak optimista elemzők vannak, például a Jefferies szakértője még a cég második negyedéves gyorsjelentését követően augusztusban továbbra is tartásra ajánlotta, de célára még a jelenlegi árfolyamtól is elmarad, azt 3400 forintra lőtte be.

A Richter árfolyama

Forrás: investor.hu