Troll mentette meg Csányi Sándort a devizahitelesektől

Vágólapra másolva!
Kevesen gyűltek össze, ezért mégse mentek Csányi Sándor házához tüntetni a devizahitelesek. Vezetőjük szerint valaki meghackelte a Facebook-oldalukat.
Vágólapra másolva!

A tervek ellenére mégsem mentek el Csányi Sándor normafai házához a devizahiteles tüntetők. Az akciót szervező Koppány Csoport vezetője, Balogh Béla az Origónak azt mondta, hogy valaki felrakta a Facebook-oldalukra, hogy elmarad a tüntetés, emiatt kevesen gyűltek össze. A Facebookon már nem lehet látni a bejegyzés nyomát.

„Egy troll lehetett, nem tudjuk, hogy kicsoda” – mondta Balogh, aki szerint 30-50 tüntető rendre össze szokott gyűlni. Délután körülbelül 60 devizahiteles vonult végig a Nagykörúton. A tüntetők minden bankfiók előtt megálltak, megpróbáltak bejutni, de miután ez sehol sem sikerült, véres kezeket és kézigránátokat ábrázoló nyomatokat ragasztottak az ablakokra.

A készenléti rendőrség öt kisbusszal biztosította az útvonalat. A tüntetők öt személygépkocsival mentek a menet élén, szélvédőikre a "Bankárok, éhen fogtok dögleni" felirat volt tűzve. Bővebben itt olvashat a tüntetésről.