Átment a PSZÁF-nél az Egis-re tett ajánlat

Vágólapra másolva!
Jóváhagyta a PSZÁF az Egis nagytulajdonosa által a magyar gyógyszergyártóra tett felvásárlási ajánlatot. 
Vágólapra másolva!

Jóváhagyta pénteken a PSZÁF a Servier-csoport 100 százalékos leányvállalata, az Arts et Techniques du Progrès Egisre tett felvásárlási ajánlatát - áll a BÉT közleményében.

Az Egis mellékelten közzétette a jóváhagyott ajánlati dokumentációnak az ajánlattevőtől kézhez kapott anyagát is. Ezek alapján az Egis részvényesei október 2-től november 5-ig fogadhatják el a Servier leányvállalatának felvásárlási ajánlatát.

Létezik-e kockázat nélküli tőzsdézés?

A tőzsdézés bizony kockázatos műfaj, kár is lenne az ellenkezőjét elhitetni magunkkal. A kockázat azonban nem egyenlő a kontrollálhatatlan veszéllyel, a sikeres tőzsdéző pontosan átlátja és a megfelelő módszerekkel határok közé szorítja a kockázatait. Hogy hogyan lehet a kockázatokat minimalizálni, és milyen eszközöket használnak a profi tőzsdézők a hosszú távú sikeresség megőrzéséhez, soron következő webináriumunkon kiderül.

Időpont: 2013. október 3. csütörtök, 17:30. További információk itt >>

Ahogy beszámoltunk róla, a francia Arts et Techniques du Progrès múlt héten tett részvényenként 28 ezer forintos felvásárlási ajánlatot az Egis általa még nem birtokolt részvényeire. A hírre az Egis árfolyama több mint 30 százalékot ugrott szerdán, és 27 500 forinton várja a mai nyitást.

Egis árfolyama

Forrás: [origo]

A Servier Csoport befektetési banki tanácsadója és a vételi ajánlat lebonyolítója a KBC Securities Magyarországi Fióktelepe. Az Investor.hu tartalmát a KBC Securities Magyarországi Fióktelepének elemzői készítik.