Megint esik a Mol

Vágólapra másolva!
Nem tudja eldönteni merre vegye az irányt a budapsti tőzsde, mivel a hazai nagypapírok felemásan teljesítenek. Az OTP és a Magyar Telekom erősödik, ellenben a Mol és a Richter mínuszban tartózkodik. Nyugat-Európa vezető börzéin viszont pozitív a hangulat, jelenleg csak a spanyol parkett csökken.
Vágólapra másolva!

Továbbra sem nagyon mozdul a BUX index tegnapi záróára közeléből. A hazai nagypapírok közül az OTP továbbra is jó formában van és 0,8 százalékkal képes emelkedni, ellenben a Mol 1 százalék felett csökken. A Richter bizonytalankodik tegnapi menetelése után, míg a Magyar Telekom plusszal próbál ledolgozni valamennyit előző napokban összeszedett mínuszaiból.

A forintot megrángatták délelőtt, bár az elmozdulás mértéke nem kiemelkedő, hiszen a 294,5-295-ös sávban mozgott a hazai deviza árfolyama az euróval szemben.

Nyugat-Európában felfelé veszik az irányt a vezető börzék a nap közepe felé haladva, az alulteljesítő szerepét a párizsi parkettől viszont átvette a spanyol tőzsde, ugyanis a dél-európai ország részvényindexe 0,2 százalékos mínuszban áll.

Mol árfolyam Forrás: Bloomberg, Investor.hu

Forrás: Bloomberg, Investor.hu

EUR/HUF árfolyam Forrás: Bloomberg, Investor.hu

Forrás: Bloomberg, Investor.hu