Itt az újabb pletyka: Jön a Tepsi-iPhone

Vágólapra másolva!
Ahogyan az lenni szokott, idén sem maradnak el az új iPhone-ok bejelentése utáni fantazmagóriák, melyek a jövőre boltokba kerülő modellek lehetséges paramétereit találgatják.
Vágólapra másolva!

Biztosat persze még nem lehet tudni, sőt a pontos részletek egészen biztosan nem is fognak kiderülni, csak az esedékes termékbemutatón. Ettől persze a pletykamalom még nem áll le, és egészen radikális változásokról jelentek meg információk a hétvégén:

  • Mert hogy a jövőre érkező iPhone-ok már hajlított kijelzővel fognak rendelkezni.
  • Sőt olyan szenzorokkal is rendelkeznek majd, ami megkülönbözteti egy lágy "tappintás" és egy erőteljes nyomás közti különbségeket.
  • Ráadásul az eddigi 4 inch helyett már egy 4,7-es, sőt, még egy 5,5 inches modell is érkezhet a boltokba.
  • Persze az Apple nem kommentálta a Bloomberg ügyhöz közeli forrásának értesüléseit.

Az mondjuk tény, hogy két évvel korábban még a 4 inches változatot sem tartották valószínűnek, aztán láttuk, végül valóban eltértek a régi bevállt modelltől. Azonban a 4,7 és 5,5 inch elég erőteljes ugrás lenne, így az évnek ebben a szakaszában még nem érdemes készpénznek venni ezeket az információkat.

A kijelzőméret tekintetében viszont lenne hová fejlődni az Androidos versenytársakhoz képest, így mi is kíváncsian várjuk, vajon tényleg jönnek-e a hajlított kijelzős telefonok, és vajon ténylegesen érkezik-e egy tepsi-iPhone, illetve hogyan fogadja azt a piac. Nos, legkésőbb jövőre ilyenkor már biztosan tudni fogjuk rá a választ.

Az Apple árfolyama (Nasdaq) Forrás: Bloomberg, Investor.hu