Magyar siker az AppStore-ban

Magyar fejlesztésű alkalmazás lett az Appstore Editors' Choica-a
Vágólapra másolva!
Magyar alkalmazás lett az Appstore Editors' Choice választása. A Distinction nevű to-do lista készítő progi még csak néhány hete készült el, a beválogatás tehát óriási sikernek számít.
Vágólapra másolva!

A Distinction csapata fejlesztette a GNEO nevű to-do alkalmazást, mely október végétől elérhető iOS-en, és máris hatalmas elismerésben (Editor's Choice ajánlásban) részesült.

Magyar fejlesztésű alkalmazás lett az Appstore Editors' Choica-a Forrás: Reklámklub

Az app segítségével rendszerezni és priorizálni tudjuk mindennapi teendőinket. Sőt, nagy fokú átjárhatóságot biztosít: importálhatjuk naptárunk teendőit is, azon kívül, hogy természetesen létrehozhatunk újabbakat, emlékeztetőket állíthatunk be, hozzájuk pedig fájlokat és helyszíneket is rendelhetünk (Google, Foursquare).

Lehetőség van különböző a különböző eszközeink közötti szinkronizálásra is. Beállíthatunk szűrőket, feladatainkat felcímkézhetjük, és megoszthatjuk teendőinket üzenetként, tweetben, e-mailben, illetve a beépített AirDrop funkció segítségével.

Wiesner Péter, a Distrinction vezető iOS fejlesztőjének nyilatkozata szerint: “Az app megalkotásával, a designnal és az interakciókkal arra törekedtünk, hogy segítsük a felhasználókat, élménnyé varázsoljuk hétköznapi tervezgetéseiket és azok megvalósítását”. Well done.

Baranyi Réka

A cikk eredetileg a Reklámklubon jelent meg