Hat magyar cég a Deloitte Technology Fast 500 listán

Vágólapra másolva!
A lista a leggyorsabban növekvő média- és telekommunikációs cégeket rangsorolja immáron tizenharmadik alkalommal. A legjobb magyar cég a 137. helyen lévő Játéknet.hu Kft.
Vágólapra másolva!

A Deloitte idei Fast 500 rangsorában szereplő cégek átlagosan 15-szörösére növelték árbevételüket, ami némi csökkenést mutat a 2012-es 16,5-szeres növekedési rátához képest. A megmérettetésre az idén több mint 1000 cég jelentkezett.

Verbó Zoltán, a Fast 500 program magyarországi vezetője szerint elmondta: a listára Magyarországról idén hat cég kerülhetett fel, ami előrelépés tavalyhoz képest. A versenyben a Játéknet.hu Kft.-én kívül az ötszázas listán szerepel még a Kilgray Fordítástechnológiai Kft. (178.), a Dolphio Consulting Kft. (190.), a Capture Informatikai és Tanácsadó Zrt. (273.), a Kishonti Kft. (308.) és az iData Műszaki Informatikai Mérnöki Iroda Kft. (395.).

Az ötszázas listát vezető YMagis öt év alatt több mint 591-szeresére növekedett. Az idei a negyedik egymást követő év, amikor a francia cégek "tarolnak", hiszen 86 francia vállalkozás ért el helyezést a rangsorban, amelyen az Egyesült Királyság végzett a második helyen 71 vállalkozással, a harmadik Svédországot pedig 52 cég képviselte.