300-nál a Magyar Telekom

Vágólapra másolva!
Nem kezdett túl fényesen a magyar tőzsde, a Richter és a Magyar Telekom fontos szinteknél a hét utolsó kereskedési napján.
Vágólapra másolva!
  • A Magyar Telekom részvénye 300 forinton is megfordult, ami már több mint 6 százalékos visszaesés a 319 forintos pár héttel ezelőtti csúcshoz képest.
  • Ugyancsak gyengélkedik a Richter, 4 600 forint alá is benézett a gyógyszergyártó az elmúlt hetek szárnyalása után, így a 4 800 forintos szintek egyre messzebb kerülnek.
  • A többi papír közül az OTP és a Mol egyelőre keresi az irányt, miközben a többi papírban szinte egyáltalán nem született kötés.
  • A forint 310 alatt jár az euróval szemben, így egyelőre nem folytatódik az elmúlt napokban látott látványos mélyrepülés.

Nyugat-Európában a DAX ismét lefelé vette az irányt a tegnapi jó szerepelése után, és valamennyi fontosabb tőzsde már mínuszban alig pár perccel a nyitás után. Egyelőre tehát a tegnapi amerikai piacon látott jó teljesítmény csak egy apró fellángolásként értelmezhető, is az általános piaci hangulat továbbra is a medvéknek kedvez.

Forrás: Bloomberg, Investor.hu
Forrás: Bloomberg, Investor.hu