Négyfős csapat mutatott fityiszt a válságnak

Vágólapra másolva!
A NemaradjLe.hu kizárólag utazási kedvezményekkel foglalkozik. Idén januári forgalma 50 százalékkal meghaladta a tavalyit, ami a kkv-szektorban ma meglehetősen ritka eredmény.
Vágólapra másolva!

A hároméves, 100 százalékban magyar tulajdonú, soproni székhelyű anyacég évről-évre drasztikusan fejlődik: 2011-ben 429 millió, 2012-ben 709 millió, 2013-ban már 850 millió forintos közvetített forgalmat produkált. És ehhez a csapatuk négy főből áll.

Szalay Ákos, a Nemaradjle.hu egyik tulajdonosa szerint mind a szállodák, mind a vásárlók megtalálják a szolgáltatásukban azt, ami miatt hiánypótlónak érezhetik. „Értékesítési lehetőségeinknek hála a szállodák át tudják hidalni például a szezonalitásból fakadó pénzügyi instabilitást. Az utalványok beválthatóságát úgy szabályozzuk, hogy a szálláshelyek növelni tudják az alacsonyabb kihasználtságú időszakok foglaltságát. A vásárlók pedig az előrefizetésnek hála 35-70 százalékos kedvezményeket élveznek a közvetlenül kínált árakhoz képest, így érthető hogy oldalunk az egyik leglátogatottabb és legnépszerűbb portál az akciós szálláscsomagokat értékesítő weboldalak között.”

Lapunknak Rinner Gyula, az e-Business Group Kft ügyvezetője és értékesítési igazgatója elmondta, a Nemaradjle.hu nehéz gazdasági helyzetben jött létre, mégis meg tudták valósítani a fokozatos, kiszámított növekedést, amire az első pillanattól kezdve tudatosan törekedtek. Startupról lévén szó, az online marketing megkerülhetetlen a vállalkozásban. „Hetente legalább öt hírlevelet küldünk ki, aggregált oldalakon is megjelennek az ajánlataink, és minden hónapban megállapítunk egy keretet Google Adwords hirdetésekre. Ritkán az is előfordul, hogy a Sales House-tól vásárolunk adatbázist, ilyenkor nyereményjátékra lehet feliratkozni az oldalunkon. És természetesen folyamatosan jelen vagyunk a közösségi médiában is.”

Az ügyvezető kitért arra, hogy igyekeznek olyan megoldásokat alkalmazni a projektjeikben, amelyekben a működtetést a lehető legalacsonyabb humán erőforrás bevonása mellett lehet megoldani, még ha elvben nem is zárkóznak el a későbbi létszámbővítéstől. Ami pedig a tevékenységi kör bővítését illeti, Rinner Gyula így nyilatkozott: „A biztos működés érdekében szükséges más online fejlesztésekben is szerepet vállalni.”