Új életet kezd az addel.hu

Vágólapra másolva!
Felvásárolta Magyarország 2002-ben alapított, így az egyik legrégebben működő webáruház-rendszerét a webformance Kft.
Vágólapra másolva!

Viszonylag fiatal kora ellenére a webformance Kft. referencialistája mutatós: weboldalak, webáruházak, SEO, Google Adwords, és Facebook kampányok, illetve saját fejlesztésként a Knapp konyhabútor bemutatóterme fűződik a nevéhez, ahol sikerült mindössze hat hónap alatt felépítenie a konyhamárka ismertségét.

Mint lapunknak Forray Anita, a webformance vezető marketingese elmondta, a semmi különös napokon 1,5-2 millió forintos napi forgalmat bonyolító Addel oldala évek óta nem látott komolyabb fejlesztést. „Korábban voltak már 5 millió forintot meghaladó napi forgalmak is, de sajnos a fejlesztések hiánya miatt a forgalom nem növekedett az elmúlt időszakban. Ezen szeretnénk változtatni, és túlszárnyalni a korábbi rekordadatokat is.”

Az új fejlesztések azt veszik célba, hogy az egyik legrégebbi bérelhető webáruház-rendszer a legmodernebb funkciókkal működjön. Ezért februárban felmérést végeztek a partnereik körében. Az így kirajzolódó igények és kérések mentén formálódtak a hamarosan megvalósuló újítások és elérhető szolgáltatások.

„Frissítjük a webáruház-motort, reszponzívvá tesszük a webdizájnt, választható grafikai dizájnokat kínálunk, és nagyon nagy hangsúlyt fektetünk a keresőoptimalizálásra” – így Forray Anita. – „Összekötjük a webshopokat árösszehasonlító oldalakkal, különböző fizetési rendszereket kötünk be, affiliate rendszerek bekötésében gondolkozunk. Az a hosszú távú célunk, hogy szakmai tudásunkkal, és a legújabb technológiákkal a mostani és jövőbeli partnereinkkel közösen sikeresen üzemeltessük az Addel.hu webáruházakat.”