Milyen lehet az új iPhone?

Vágólapra másolva!
Bár az új iPhone-t még hónapokig nem fogja bemutatni az Apple, a világ legnagyobb (piaci kapitalizációjával rendelkező) cége számára kulcskérdés lesz, hogyan fogadják majd a vásárlók, valamint a befektetők a terméket. Lássuk miről mennek a spekulációk!
Vágólapra másolva!
  • A jelenlegi modellek 4 inches kijelzővel rendelkeznek. Az új modell ugyanakkor 4,7 inches kijelzővel jöhet, de egyes források szerint az sem kizárt, hogy két modell érkezik majd, a 4,7-es mellett egy 5,5-ös telefonnal.
  • Máshogy fog majd kinézni, mint a jelenlegi modellek, a külső átalakítás pedig a 3GS-ről 4-re történő váltás után a legjelentősebb lehet. Íme egy kép!
  • Vékonyabb lehet az új iPhone. Az Apple ezzel folytatná a trendet, az új modellek egyre vékonyabbak.
  • Élesebb lehet a kijelző, nagyobb lehet a felbontás is. A kijelző ráadásul zafírból készülhet, ami jelentősen növelheti az ellenállási képességét a különböző sérülésekkel szemben.
  • Gyorsabb lehet a Wi-Fi. A Broadcommal együttműködve egy új Wi-Fi chip érkezhet, és a duplájára nőhet a sebesség, valamint a hatósugár is növekedhet.
  • A kamerába egy speciális képstabilizátor kerülhetne, aminek segítségével jobb minőségű, élesebb fotókat lehetne készíteni.
  • Szoftveres oldalról az Apple Maps fejlesztését várják a szakértők, továbbá érkezhet a Healthbook alkalmazás is, különböző egészségügyi információk szolgáltatására.

Hogy ebből végül mennyi valósul meg, az még rejtély. Annyi viszont biztos, hogy az Apple számára kulcskérdés lesz a fogadtatás, mivel bevételeinek közel 50-60 százaléka származik az iPhone-ok eladásából, ráadásul a befektetőket az iPhone-ok eladási adatai jobban érdeklik, mint a negyedéves pénzügyi számok. Ti hogyan fogadnátok ezeket a változásokat?