Magyar fejlesztésű pénztárgépeket szerelnek össze Budaörsön

Budaörs, 2014. április 29.
Siklósi Jenő, a Gránit Bank vezérigazgató-helyettese (b), Temesfői Zsolt, a Tekinvest Holding Kft. ügyvezető igazgatója (k) és Várkonyi Gábor, az LA Pénztárgép Kft. ügyvezető igazgatója (j) kicsomagolnak egy pénztárgépet a CashC
Budaörs, 2014. április 29. Siklósi Jenő, a Gránit Bank vezérigazgató-helyettese (b), Temesfői Zsolt, a Tekinvest Holding Kft. ügyvezető igazgatója (k) és Várkonyi Gábor, az LA Pénztárgép Kft. ügyvezető igazgatója (j) kicsomagolnak egy pénztárgépet a CashCube pénztárgépek budaörsi összeszerelő üzemének felavatásán 2014. április 29-én. Megkezdődött a magyar fejlesztésű on-line pénztárgép-család három típusának összeszerelése a Tekinvest Holding Kft. és az LA Pénztárgép Kft. közös, ezer négyzetméteres új budaörsi gyártócsarnokában.
Vágólapra másolva!
Közös, ezer négyzetméteres gyártócsarnokot adott át a Tekinvest Holding Kft. és az LA Pénztárgép Kft. amelyben magyar fejlesztésű, online pénztárgépeket fognak összeszerelni.
Vágólapra másolva!

CashCube on-line pénztárgép-család három típusa valamennyi hatósági előírásnak megfelel, így a Nemzeti Adó- és Vámhivatal és a Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal (MKEH) elvárásainak is.

Megkezdődött a magyar fejlesztésű on-line pénztárgép-család három típusának összeszerelése a Tekinvest Holding Kft. és az LA Pénztárgép Kft. közös, ezer négyzetméteres új budaörsi gyártócsarnokában. Forrás: MTI/Marjai János

A gépekből az idén a tervek szerint 40-50 ezer darabot szerelnek össze, amiből a két cégnek 4-5 milliárd forintos árbevétele lesz.

A fejlesztést és a gyártást a Tekinvest végzi, az LA pedig az értékesítésért felel