Nem volt meglepetés a CIG Pannónia közgyűlésén

Vágólapra másolva!
Egyik részvényesi indítványt sem fogadta el a CIG Pannónia közgyűlése, amelyet Solymár Attila Tamás, a  társaság egyik tulajdonosa még márciusban nyújtott be. Minden közgyűlési napirendi pontot döntő többséggel fogadtak el.
Vágólapra másolva!

Nem fogadta el a CIG Pannónia mai közgyűlése azokat a napirendi pontokat, amiket még márciusban Solymár Attila Tamás, egyik tulajdonos nyújtott be. A beadványról egyébként mi is megemlékeztünk:

Solymár többek között szorgalmazta, hogy az egyik nagytulajdonos, Dr. Bayer József felügyelőbizottsági tagságát szűntessék meg, a "B" és "C" típusú kamatozó részvényeket alakítsák törzsrészvényekké.

Emellett Solymár a cég új részvényopciós ösztönző rendszerét is ellenezte, amit egyébként döntő többség mellett fogadott el ma a közgyűlés. De emellett a többi javaslatát sem szavazták meg.

Nagy meglepetésről nem beszélhetünk, várható volt, hogy az előterjesztések nem fognak átmenni. A CIG Pannónia árfolyama ma is lefelé halad, és már 215 forinton jár. Múlt hét csütörtök óta pedig már több mint 7 százalékot esett, áttörve a 226 forintnál húzódó 200 napos mozgóátlagot is.

Forrás: Investor.hu