Macbookokat kínál a kkvk-nak a Telekom

ilyen lesz az új laptopja, Apple MacBook Pro
Mostantól kezdő beruházás nélkül elérhető a vállalkozásoknak
Vágólapra másolva!
Kedvezményes ajánlat várja azokat a trendszerető vállalkozókat a Magyar Telekom portfóliójában, akik Apple termékeket vennének részletre.
Vágólapra másolva!

Májustól kezdő beruházás nélkül, 24 hónapon át fizetendő, garantáltan nem emelkedő havidíjért, jogtiszta szoftverekkel rendelhetnek MacBook Air 13 és MacBookPro 2.0-t a kkv-k. Az ajánlat része a beüzemelés, és két éven át online vagy telefonon kérhetünk informatikai segítséget a Telekom munkatársaitól.

Mostantól kezdő beruházás nélkül elérhető a vállalkozásoknak Forrás: AFP/Kimihiro Hoshino

A Telekom ajánlata, mint általában, most is az Office irodai szoftvercsomag. Az Office 365-ben a Word, az Excel, a Powerpoint mindig a legfrissebb jogtiszta verzióban áll rendelkezésre, és mivel felhőalapú megoldás, bárhonnan elérhetőek a céges dokumentumok és a levelezés.

Az Apple MacBook Air-t 0 Ft kezdő részlettel és 24 havi kamatmentes részletre, nettó: 12 305 Ft-ért (teljes ár: nettó 295 320 Ft) rendelhető meg, az Apple MacBook Pro ára pedig 0 Ft kezdő részlettel és 24 havi kamatmentes részletre, havi nettó: 20 530 Ft (teljes ár: nettó: 492 720 Ft).

Az Apple MacBook-ok kiváló eszközök a gyors, szélessávú hálózatok nyújtotta élmények kihasználására, mint amilyen a Telekom 4G hálózata. Az Apple MacBook Air 13 és az Apple MacBook Pro 2.0. megrendelésekor 4 G-képes modemet kapnak az ügyfelek, így a 4G hálózaton maximálisan lehet élvezni a MacBook-ok adottságait.

„Az új elven alapuló portfóliónknak, ahol egyben kínálunk havi díjért notebookokat és hozzájuk kapcsolódó szolgáltatásokat (mint pl. beüzemelés, informatikai támogatás), ráadásul mindezt egyszeri beruházási díj nélkül, nagyon pozitív volt a piaci fogadtatása. Ügyfeleink visszajelzéseire reagálva döntöttünk úgy, hogy a méltán népszerű Apple eszközökkel tovább bővítjük a kínálatot a kkv-k számára” – tette hozzá dr. Árvai Gergely, IT szolgáltatások marketingmenedzsment ágazatvezető.

Az ajánlat minden részletét a Telekom honlapján tekinthetjük meg.