Már egy pékségnek is megéri a flottakártya

Vágólapra másolva!
Két-három céges autóból álló flottáknak éppen olyan hasznos lehet a flottakártya, mint a fuvarozással foglalkozó nagy vállalkozásoknak. Egyre többen is választják a feltöltő kártyás megoldás miatt elterjedt opciót, véli a LUKOIL Magyarország.
Vágólapra másolva!

A válság hatására költségérzékennyé vált szektor már csak azért is fokozottan érdeklődik a flottakártyák iránt, mert így pontosabban tudják kalkulálni a kiadásaikat, és sokkal egyszerűbben dokumentálják a céges autók tankolását. A LUKOIL Magyarország adatai szerint 2014 első negyedévében a kkv-k és a nagyvállalati ügyfelek körében egyaránt jelentősen nőtt a kártyás eladások száma.

A kártya már évi 300 literes fogyasztással használható, és literenként bruttó 5 forint megtakarítást hoz, de a kedvezmény mértéke a megtett kilométerek számával együtt növekszik. Például az a vállalkozás, amely 3, átlagosan egyenként 7 litert fogyasztó céges autót használ, amelyek évente körülbelül 30 000 kilométert tesznek meg, akkor egy év alatt 6300 liter üzemanyagot fogyasztanak, a LUKOIL flottakártya használatával elérhető megtakarítás pedig így havonta legalább 30 000 forint lesz.