Újra Technology Fast 50

Vágólapra másolva!
Jövő csütörtökig lehet jelentkezni arra a versenyre, amelyet Közép-Európa leggyorsabban növekvő technológiai vállalatainak rendez a Deloitte.
Vágólapra másolva!

Fast 50

Az összesített Fast 50 ranglistára az a vállalat kerül fel, amelyik megfelel az alábbi feltételeknek:

  • 2009 és 2013 között minden évben legalább 50 000 eurós éves árbevételt kellett produkálnia;
  • Székhelyének valamely közép-európai országban kell lennie (Albánia, Bosznia-Hercegovina, Bulgária, Csehország, Észtország, Horvátország, Lengyelország, Lettország, Litvánia, Macedónia, Magyarország, Moldávia, Montenegró, Románia, Szerbia, Szlovákia vagy Szlovénia);
  • Saját fejlesztésű technológiával kell rendelkeznie, vagy jelentős összegeket kellett költenie kutatás-fejlesztési tevékenységre;
  • A tulajdonosi szerkezetnek az alapítókhoz kell kötődnie;
  • Nem lehet leányvállalat.

A győzteseket a 2009 és 2013 közötti ötéves időszakban elért százalékos árbevétel-növekedési ütem alapján felállított rangsor szerint választják ki.

Rising Stars

A "Rising Stars" kategóriában olyan ígéretes "újonc" vállalkozások indulhatnak, amelyek legalább három, de legfeljebb öt éve működnek, árbevételüknek pedig az elmúlt három év mindegyikében (2011 és 2013 között) meg kellett haladniuk a 30 000 eurót. Ettől eltekintve ugyanazok a feltételek érvényesek erre a kategóriára is, mint az összesített Fast 50 rangsorra.

Big 5

A ranglista "Big 5" kategóriájában olyan, gyorsan fejlődő nagyvállalatok részesülnek elismerésben, amelyek az elmúlt öt év során kiemelkedő növekedést produkáltak. Itt a kiegészítő kritérium az, hogy a legutóbbi vizsgált évben (2013-ben) elért éves árbevételnek már meg kell haladnia a 25 millió eurót.

A 2014-es verseny jelentkezési határideje 2014. július 17. A rangsort 2014 októberében fogja közzétenni a Deloitte. A feltételeket teljesítő jelentkezők automatikusan részt vesznek a Deloitte EMEA Technology Fast 500 nevű európai szintű megmérettetésen is.

A részvételi feltételek és az online regisztrációs űrlap a www.deloitte.com/fast50ce címen érhetők el, a versenyről minden további tudnivaló itt található.