Carrefour: Nem csüggednek a befektetők

Vágólapra másolva!
Az elmúlt hónapokban sem unatkozhattak a Carrefour részvényesei: volt itt osztalékfizetés, akvizíció, búcsú Indiától, és múlt héten egy rendkívül jó forgalmi adat, melyet a befektetők is kedvezően fogadtak. A piaci hangulat következtében azonban némiképp elolvadtak az azóta felszedett pluszok, ami egyelőre nem túl jó hír, hiszen az árfolyamnak egy igen fontos ellenállással kellene majd dűlőre jutnia. A fundamentumok jelenleg az emelkedés mellett szólnak, így továbbra is érdemes lehet a Carrefour sztorit követni.
Vágólapra másolva!

Az emelkedő trend még mindig életben van, pár hónap oldalazás a Carrefour árfolyamában nem változtatott a képen. A hosszabb távú grafikonra pillantva jól látható, hogy az árfolyam útját egy igen markáns ellenállás keresztezi 29 euró közelében. Az akadály áttörése esetén jókora tér nyílhatna meg felfelé, ezt a fundamentumok is támogatják (írásunk ITT található).

Mi továbbra is tartjuk az április elején meghirdetett és teljesült vételi pozíciónkat, ráadásul azóta 0,62 eurós osztalékot is zsebre vághattunk.

A teljes elemzés a konkrét beszállási és kiszállási stratégiával ügyfeleink számára érhető el.