Eladó a Gulliver játékkészlete

Vágólapra másolva!
Fizetésképtelenség miatt júniusban rendelte el a cég felszámolását a bíróság.
Vágólapra másolva!

Nettó 740 millió forintért hirdette meg eladásra a felszámolás alatt álló Gulliver Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. játékkészletét a felszámoló, a Duna Libra Zrt.; a nyilvános pályázati felhívás a cégközlönyben jelent meg.

A pályázatokat augusztus 11-én 10 és 11 óra között a felszámoló irodájában kell benyújtani. A beérkezett ajánlatokat a beadás határidejétől számított 8 napon belül, közjegyző jelenlétében bontják fel. A kiírás szerint az értékesítésre felkínált vagyontárgyakra kellékszavatosságot nem vállalnak, a pályázaton való részvétel feltétele egyebek között a 22,2 millió forint bánatpénz befizetése.

Kovács Zoltán, a Duna Libra Zrt. kijelölt felszámolóbiztosa június közepén közölte, hogy eredménytelenül zárult a Gulliver Kft. tavaly indult csődeljárása, a bíróság megállapította a cég fizetésképtelenségét, és elrendelte a felszámolását. Az eljárásban 190 hitelezői igény érkezett. A Gulliver tavaly decemberben folyamodott csődvédelemért, az akkori összesítés szerint a játékkereskedelmi vállalat közel hárommilliárd forinttal tartozik 148 hitelezőnek.