Vágólapra másolva!
A BUX index 1,7 százalékos mínuszban zárt, és ez nem számít alacsony esésnek. Máshol is hasonló volt a helyzet.
Vágólapra másolva!
  • A BUX gyenge szereplése főleg az OTP-nek köszönhető, ami végül 3,2 százalékos mínuszban, 4 075 forinton zárt. A részvény Csányi szavai után került igazán nyomás alá, és az előző napokban látott jó teljesítményét is letörölte ezzel.
  • A Richter szintén szenvedett, miután a társaság gyorsjelentése nem igazán tudta hozni az elemzői, és befektetői várakozásokat. Végül 3 850 forinton, 2 százalékos mínuszban zárt.
  • A Mol és a Magyar Telekom már nem volt ennyire gyenge, "csak" 0,5-0,3 százalékot veszítettek, de a Mol a holnap gyorsjelentése után produkálhat még nagy mozgásokat.
  • A kisebb papírok közül a BTel ma ezúttal 15 százalékot emelkedni tudott, míg a többi kispapírban nem voltak nagyobb mozgások.
  • A nemzetközi hangulat ugyanakkor jelentősen elromlott, az Oroszországgal kapcsolatos fejlemények, valamint az Espirito Santo gyorsjelentése elrontotta a hangulatot, de a többi európai vállalat számai sem lettek túl acélosak. Amerikában szintén a mínuszok uralkodnak, a főbb indexek 1,1-1,6 százalékot veszítettek értékükből.
Forrás: Investor.hu

Forrás: Investor.hu

Forrás: Investor.hu

Forrás: Investor.hu

Forrás: Investor.hu