Remekelt a Mol

Vágólapra másolva!
Ma is emelkedéssel zárt a Mol árfolyama, ezzel pedig folytatja a péntek óta látott kedvező szériát.
Vágólapra másolva!
  • Az olajpapír 1,6 százalékot emelkedett, 11 785 forinton zárt. Ezzel a legjobban teljesítő blue-chip volt, igaz ugyanakkor, hogy a forgalom csak 443 millió forintos volt, ami az elmúlt 30 nap átlagforgalmának csak a felét éri el.
  • A többiek közül még a Magyar Telekomban volt erő, sikerült 375 forintig visszakapaszkodnia, de a forgalom itt sem volt túl acélos.
  • A Richter és az OTP már nem volt ennyire erős, folytatva az elmúlt napokban látott gyengélkedést most is 0.7-1,6 százalékos mínuszokkal zártak. A Richter 3 820 forinton, az OTP 4 040 forinton zárt.
  • A mai nap így inkább a forintról szólt, a jegyzések az euróval szemben 316-ig száguldottak ma délután, de a dollárral szemben még nagyobb volt a gyengülés. Ez elsősorban annak köszönhető, hogy az EURUSD is mereredeken lefelé fordult a gyenge makroadatok után.
  • A nemzetközi piacokon közben a spanyol és olasz tőzsdék gyengélkedtek ma, míg a többi európai piacon inkább óvatos optimizmust lehetett látni. Az amerikai piacokon ma ezzel együtt megint mínuszok láthatóak, igaz, ezek a tegnapi relatíve nagyobb emelkedés korrekciójaként is értelmezhetőek.
Forrás: Investor.hu

Forrás: Investor.hu

Forrás: Investor.hu

Forrás: Investor.hu

Forrás: Investor.hu