Továbbra is szépen teljesít az ingatlansztorink

Vágólapra másolva!
Továbbra is szépen teljesít az osztrák ingatlancég, az S Immo papírjaira megfogalmazott kereskedési ötletünk. Eddig 11%-os pluszban áll a pozíció (a már kifizetett osztalékkal együtt +15%), és a céggel kapcsolatos optimista véleményünkön a ma publikált második negyedéves gyorsjelentés sem változtatott. A részvények ráadásul továbbra is vonzó értékeltségen forognak a szektortársakhoz képest.
Vágólapra másolva!

Bár a bevételek csökkennek, de a vállalat hatékonysága javul, így a működési eredmény is új csúcsra tudott futni. Az eredményhányad is kellően magas, a vállalat működési készpénztermelése is stabil. Ezen felül pozitív folyamatokat lehet látni a cég által lefedett régiókban.

Továbbra is tetszetős a technikai kép az S Immo piacán. Az árfolyam a 6 euró feletti magasságokban ugyan már többször is lendületet veszített, lejjebb az 5,7 eurós támaszok eddig jól működtek. Nem is baj, hogy a korábbi nagy emelkedés után némi konszolidáció vette kezdetét a részvény piacán, így talán nagyobb esélye lehet az árfolyamnak felfele kitörni a formálódó emelkedő háromszögszerű alakzatból.

Korábbi írásunk ITT található.

A teljes elemzés a konkrét beszállási és kiszállási stratégiával ügyfeleink számára érhető el.