Tegye izgalmasabbá rendezvényét!

Bíborcsillag asztrológia, Kristály kör orákulum, 5 féle ókori görög jövendőmondó tábla, kávézacc jósda, kelta fajósda, mandala jósda, ólomöntés, névelemzés
Vágólapra másolva!
Tegye izgalmasabbá rendezvényét! Egy társasági esemény sokféle lehet. Ám egy biztos… Ha unalmas, ha egysíkú, akkor keserű szájízzel megy el a vendég… (Ugye ezt nem akarja?)
Vágólapra másolva!

Érezte már, hogy elő kellene rukkolni valami újdonsággal az évzáró partyra, a farsangi bálra vagy a tavaszi családi napra? Akkor legyen egy új fénypont a programpalettáján!

Szeretne olyan plusz programlehetőséget kínálni meghívottai számára, ami róluk szól és egyedi, amivel nem találkoztak, ami biztos meglepi őket? Sokaknál tabu, másokat egyenesen izgalomba hoz: Mit hoz a jövő? Hogyan oldjam meg a mindennapi gondjaimat?

Birtokunkban van számos olyan tulajdonság és képesség, melyek összessége az Ön javát is szolgálhatja. Vajon Ön mire vágyik megrendelőként, ha megbíz valakit, hogy lásson el egy feladatot? Erre biztosan:

- pontos legyen,

- diszkrét legyen,

Szent Iván éji, tüzes kívánság móka; Rúna orákulum; egyéni ás páros grafológia, gyermek rajzelemzés; egészségpaletta: aura soma, aurafotózás, természetgyógyászat, íriszdiagnosztika, keleti gyógyászat Forrás: Szatmári Nóra

- értse a dolgát,

- egyedi legyen,

- mosolyogjon,

- korrekt legyen.

Olyan egyedülálló programjaink közül válogathat – a felsorolt tulajdonságok összességével –, melyek évek óta nagy sikerrel futnak céges rendezvényeken, privát partykon, ügyfél találkozókon, fesztiválokon, sőt, még lánybúcsúkon is. No, persze szívesen vállaljuk a megszokott feladatokat is! Ismerjen meg minket, hisz egy hajóban evezünk, csak más perspektívából szemléljük a világot!

Milyen egyedi programokat nyújtunk?

- ezoterikus, spirituális tanácsadások - etikus hozzáállással

- egészségjavító programok – egyedi, gyógyító szemlélettel

Nem ámítás és nem csalás. Rálátni a pillanatnyi lehetőségekre, feltárni a problémák forrását, előremutató iránymutatásokat kapni? Mindezt diszkrét formában? A vendég teljes megelégedésére?

Kristály kör orákulum, 5 féle ókori görög jövendőmondó tábla, kávézacc jósda Forrás: Szatmári Nóra

Miért vagyunk kényelmesek és költséghatékonyak? Mert sok az egyben működünk…

Önnek egy telefon vagy egy e-mail is elég, hogy megkérdezze, mit javasolunk családi, karácsonyi, szilveszteri rendezvényére vagy magánjellegű bulijára. A mi feladatunk Önt kifaggatni a részletekről, javaslatot tenni, meglepő ötletekkel előrukkolni, megszervezni a feladathoz a legjobb személyzetet, megjelenni, ingyenes asztaldekorációt biztosítani, és 4-6 vagy épp 8 órában rendületlenül mosolyogni és útmutatást adni vendégeinek.

Ha az első 30 perc nem meggyőző, küldjön haza minket!

Kizárólag a szakmában elismert, jó hírnevű tanácsadókból áll a csapatunk, a felületesség, a szétszórtság, a nemtörődömség szavak ismeretlenek számunkra. Mi akkor érezzük az együttműködést valódinak és mindkét fél számára eredményesnek, ha megrendelőként Ön 100 százalékig elégedett, aminek alapja a hatékony kommunikáció. A rendezvényeken megjelenő csapatban csak kiegyensúlyozott lelkiállapotú, tapasztalt, a saját szakterületükön profi, kiváló kommunikációs készségekkel rendelkező emberekkel dolgozunk. Ez a garancia arra, hogy a vendégeit, ügyfeleit nem érheti csalódás. Ön is ezt nyújtja a saját partnereinek, igaz? Akkor bátran kérje ugyanezt tőlünk!

számjósdák több variációban;Feng Shui teljes dekorációval; Fűszerteszt és jellemrajz; kártyajóslás Forrás: Szatmári Nóra

Fontos a hatékony kommunikáció? De még mennyire!

1995 óta kapunk meghívásokat a különböző típusú rendezvényekre, s emeljük az adott összejövetel színvonalát. Az ezoterikus, egészségjavító és kreatív rendezvényprogramok szervezését Szatmári Nóra irányítja, aki szakközgazdász diplomája mellett Feng Shui Mester diplomáját Malajziában, Kínai asztrológia diplomáit pedig az Egyesült Államokban szerezte. Négy évig aktív tagja volt a Nők Lapja Café író és szakértői csapatának. 2010. június 1-től az Origo - Life.hu portáljának is ő készíti az ezoterikus anyagok jelentős részét. Saját, ezoterikus tartalmú portált alapított 2001-ben, - Ezoterikus.hu - melynek napi 10,000-20,000 közötti egyedi látogatója van. Szakértőként évente minimum 100-120 rendezvényen személyesen közreműködik, íróként havi 45-60 cikket publikál piacvezető print- és online magazinokban, - nem csak Magyarországon. 2014-ben két könyve jelent meg, összesen eddig kilenc. Szeret kommunikálni… Önnel is!

tenyérjóslás, kristályterápia, kávézacc jósda, kelta fajósda Forrás: Origo

Kiknek a jelentkezését várjuk?

Szeretné, ha a felsorolt programokat olyanok végeznék el az Önnek oly fontos rendezvényen, akiket nem kell felügyelnie és noszogatnia? Nem szaladnak ki dohányozni, nem telefonálgatnak munka közben, és végtelen türelemmel fordulnak Ön és vendégei felé? Akik képesek egyedi programcsomagokat összeállítani? Akkor jó, ha tudja, hogy a fentieket angolul és németül is biztosítjuk. Tehát, az Ön hívását várjuk épp most! > +36 (70) 311 61 25 Szatmári Nóra

Részletek: http://rendezvenyprogram.hu

Programlista fényképekkel: http://rendezvenyprogram.hu/programok

Referencialista: http://rendezvenyprogram.hu/referenciak