A Dél-Alföldön is leállt a kazáncsereprogram

Család, Így spórolj jó előre a fűtéssel egy ősi módszerrel!
Vágólapra másolva!
Forráskimerülés miatt a dél-alföldi régióban is szünetel a kazáncsereprogram. Múlt héten két régióban is fel kellett függeszteni a kazáncsereprogramot.
Vágólapra másolva!

Az Otthon Melege Program keretében meghirdetett kazáncsere alprogramot november 24-től határozatlan időre felfüggesztik – közölte a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium. A pályázatokat legkésőbb november 25-én 10 óráig lehet benyújtani.

Már három régióban áll a program

A pályázatokat, amelyek megfelelnek a Pályázati Útmutatóban meghatározott feltételeknek az útmutatóban rögzítettek szerint rangsorolják. A befogadható pályázatok a rendelkezésre álló forrás kimerüléséig részesülhetnek támogatásban.

Már több régióban nem lehet fűtéskorszerűsítésre pályázni Thinkstock

A fűtéskorszerűsítési pályázat következő régiós nyitása 2014. november 27-én, 0.00 órától várható, ekkor az észak-magyarországi régió lakosai nyújthatják majd be pályázataikat.

A korábbi régiónyitásoknál is ugyanez a forráskimerülést történt. A közép-magyarországi régióban és az észak-alföldi régióban is fel kellett függeszteni a kazáncsereprogramot a pályázatok megnyitása után nem sokkal.