Az autós közlekedést segítő TraffiHunter alkalmazás nyerte az idei Appra Magyar! fejlesztői versenyt. Érdekesség, hogy tavaly ugyanez az app még "csak" közönségdíjat kapott.

Sokat fejlődött a TraffiHunter projekt a tavalyi Appra Magyar! eredményhirdetése óta. Egyebek mellett az alkalmazás mostanra már elérhető Windows platformon is, ami jelentősen kiszélesíti a megszólított közönség méretét.

Közönségdíjból fődíj

„A tavalyi közönségdíj is óriási lökést adott nekünk. Ennek köszönhetően is fejlesztettük tovább alkalmazásunkat, amely már minden mobilplatformon, így a Windows piactéren is elérhető az autósok számára. Örülünk, hogy a zsűri is kiválóra értékelte munkánkat, és reméljük, használni tudjuk majd a Ustream fejlesztőitől tanultakat is” – mondta Borbély Roland, a Traffi Hunter fejlesztője.

Traffipaxokra figyelmeztet a Traffihunter alkalmazásForrás: TraffiHunter

Irány Friscó

A mostani fődíj részeként az applikáció fejlesztője előtt megnyílik a Szilícium-völgybe vezető út: két hétig látják vendégül a Ustream San Franciscó-i irodájában, ahol további tapasztalatokat szerezhet, és felfedezheti magának a világ startupfővárosát.

Nyertek még

A verseny kereskedelmi kategóriáját a minden hivatalos engedéllyel rendelkező mobilpénztárca, a Barion nyerte, az üzleti alkalmazás díját a Flexi-dent, egy professzionális fogászati nyilvántartó alkalmazás vitte el. Az életmód kategóriában a rendhagyó nyelvoktatásra fejlesztett Xeropan, a szórakoztató kategóriában pedig a 20-as évek amerikáját idéző, androidos játék, a Gangsters of the Broadwalk nyert.

Hiánypótló

A közönségdíjat, a tavalyihoz hasonlóan, egy nagy tömeg által használt hiánypótló alkalmazás a MoziMánia nyerte.  Az alkalmazáson belül egyszerűen foglalhatunk jegyet, böngészhetünk az óriási filmadatbázisban és olvashatunk online filmes magazint is.