Normáláras előfizetésekhez is jár az akció a Telenornál

2015.01.29. 16:15

A Telenor egyik akciójában 55 ezer forintos kedvezményt ígér egy műszaki bolt termékeire. Tapasztalatunk szerint azonban legalább az egyik pesti boltban úgy tájékoztatták a vásárlókat, hogy a kupon csak azoknak jár, akik magasabb havidíjat fizetnek. A cég szerint mostantól mindenhol megkapják a kedvezményt az ügyfelek.

A Telenor most bizonyos előfizetések mellé különböző értékű kuponokat ad. Az "ALL-In L" csomag mellé például 55 ezer forint jár a hirdetés szerint. Erre a csomagra szerettem volna én is váltani. A boltban viszont még hétfőn azt mondták, hogy az 55 ezer forintos kedvezményért cserébe havi 4 ezer forinttal többet kellene fizetnem a számlacsomagért. A két év hűségidő miatt plusz 96 ezer forint számlázna ki a Telenor. Így már nem igazán érné meg az akció. 

A kedvezményekre példát is hoznakForrás: Edigital.hu

A hirdetésben nem esik szó a magasabb díjról

A most is elérhető leírásában nem esik szó arról, hogy egyes előfizetések drágábbak lennének akkor, ha kérjük a kupont, sőt: 

... a Telenor meghatározott tarifacsomagjai mellé ... előre meghatározott értékű Extreme Digital kedvezménykuponokat ad előfizetőinek...

Mivel bosszantott a dolog, megkerestem a Telenor sajtóosztályát is. Két nap gondolkodás után a cég azt válaszolta, hogy félretájékoztatás történt. Nem kell senkinek magasabb havidíjat fizetnie az akció miatt. 

Ha ön is hasonlóan járt volna az elmúlt napokban, írja meg nekünk! Azt is írja, ha drágábban fizetett elő a kuponok miatt!