Az Év Irodája 2014 Verseny két kategóriájában is az Eiffel Palace-nyert. Ez az a belvárosi irodaház, amelyet agy brosúra tanúsága szerint januárban még 40 millió euróért, vagyis körülbelül 12,4 milliárd forintért árultak 2014. elején, majd a jegybank júliusban megvásárolta másfél milliárd forinttal többért.

A díjak odaítélésénél a kiemelten hangsúlyos okok között szerepelt az egyedülálló, önként vállalt műemlékvédelmi értékteremtés, az irodaház kettős környezetvédelmi minősítése, az épület szerepe a belváros urbanisztikai megújulásában, a XXI. századi funkcionalitást és műszaki tartalmat a kimagasló esztétikai értékkel ötvöző építészet, az innovatív zöld megoldások, a közösségteremtő terek, valamint az örökségvédelemre is figyelmet fordító fejlesztői magatartás - áll az irodaház közleményéből. 

Nem volt drága az MNB szerint 

Jó üzletet kötött az Eiffel Palace-szal a jegybank. És ezt nem a díjak miatt írtákm hanem szerintük az árral is minden rendben volt. Szerintük az ingatlan 46,2 millió eurót ér a fejlesztések révén (14,4 milliárd forint), nekik viszont 45,3 millió euróért (14 milliárd forint) sikerült megszerezni.