A jó üzlet – akár a póker – nem szerencse kérdése

Vágólapra másolva!
Szeretne sokkal több vásárlót? Ezen a konferencián a helye!
Vágólapra másolva!

Mi a közös a pókerben és egy vállalkozó döntéseiben? Ha már belevágtunk az online marketingbe, mit tegyünk, hogy az eredményeinkre is hatással legyen? Mit rontunk el, ha nem tudjuk elérni, hogy sok ügyfelünk legyen? Többek közt erről lesz szó az Üzletrész Direkt rendezvényén 2015. február 26-án, amelyre korlátozott számban még lehet jelentkezni.

Forrás: Dreamstime

Vitézy Péter 17 évnyi multitapasztalatot begyűjtve fordult a vállalkozói szféra felé. Pókerrajongóként fokozatosan ráébredt, hogy a játék stratégiája sok tanulságot tartogat az üzleti életnek. Így született meg a Döntéskontroll tréning, és ami kezdetben hobbi volt, arra hamarosan céget alapított. Vitézy Péter programokat fejleszt és előadásokat tart a témában, többek közt arról, hogyan viselkedünk és viselkedjünk egy tárgyaláson, vagy az ismerkedés pszichológiájáról az értékesítésben és a cégvezetésben.

Pogátsnik László online kampánymenedzser. Előadása azt elemzi, hogyan fokozhatja az online marketing során a megfelelő marketing-mix a kampányok sikerességét, illetve hogy miért fontos egy vállalkozás számára a tudatos tervezés ezen a téren. Azt is megmutatja, milyen sokat számít az elérésben és az eszközválasztásban, hogy a potenciális vásárló az érdeklődés melyik fázisában van épp. Elmagyarázza, miért fontos az utánkövetés és a remarketing, kinek való és mit tehet értünk a keresőmarketing, mi mindenre alkalmas egy hírlevél vagy egy bannerhirdetés, végül hogyan és mennyiből tehetjük sikeressé a tudatosan megtervezett online kampányunkat.