Kiszivárogtak a fotók a legújabb Oreo-fejlesztésről

Oreo, vattacukor, keksz
Ki tudja, hogy fogadták volna a vásárlók, ha minden megy a maga útján
Vágólapra másolva!
Az Egyesült Államok legismertebb kekszmárkája eddig sem az egészség barátaiból élt. A közeljövőben piacra szánt új kiadás azonban valószínűleg minden különdíjat elvinne a káros finomságok világbajnokságán. De mert idő előtt fellebbent a fátyol az üzleti titokról, nem tudni, mikor.
Vágólapra másolva!

Nem elég, hogy a múlt héten belereccsent az internet a kék-fekete-arany-fehér ruha agyzsibbasztó dilemmájába, itt az újabb kétszínűség: legújabb kiadásában a klasszikus fekete-fehér státuszt babakék-babarózsaszínre és világos tésztára váltja az Oreo. A tejszíntöltelék helyett vattacukorízű massza tapasztja össze a két kekszkorongot. Azt azonban hirtelen újra kellett terveznie a vállalatnak, mikor kerüljön forgalomba a legújabb kiadás.

Ki tudja, hogy fogadták volna a vásárlók, ha minden megy a maga útján Forrás: Esze Dóra Emma

A kék-rózsaszín Oreót még nem lehet kapni, és pillanatnyilag minden elég bizonytalan is körülötte: mivel egy cookie0man nevű felhasználó posztolta az Instagramra, a meglepetéskampánynak lőttek. Bár az illető azóta törölte a profilját, az ipari kémkedésre a cég szóvivője, Alan Keane is reflektált. Azt mondta, kivizsgálják a szivárogtatás körülményeit, és egyelőre csak annyit mondhatnak, majd az idő eldönti, mikor lehet leemelni a polcokról a vattacukros kedvencet.

Amerika imádott tejszínes ropogatója egyébként egyáltalán nem pihen a babérjain, rendszeresen – és elég gyakran – egy keksztől teljesen váratlan izgalmakkal áll elő. A krémsajtos Red Velvet Oreo idén Valentin-napra került a boltokba limitált szériában. Korábban társították a mogyoróvajjal, gazdagították mentollal a tejszíntölteléket, megjelent a három korongból álló keksz-szendvics eperréteggel a nápolyi fagyi, azaz eper-vanília-csokoládé mintájára. Létezik cukormázzal tortát idéző változat, ahogy dinnyés is, és – a magyar helyesírás szerelmeseinek nem kis örömére – van bogyósgyümölcs-fagylaltízű Oreo is. Ezen a linken lehet végigpörgetni róluk a képeket.