Képzeletbeli pilótajátékon vezeti le lépésről lépésre a Portfolio, hogyan lehetséges 210 milliárd forintot eltüntetni egy képzeletbeli cégcsoportban. A keményen dolgozó kisemberek képzeletbeli megrövidítése grafikonon is megjelenik.

Ugyancsak a Portfolio tájékoztat a 444-re hivatkozva, hogy két évvel ezelőtt már komoly bajba sodorhatták volna a Quaestort a felügyelet által feltárt hibák, büntetés helyett mégis megúszta figyelmeztetéssel. Annak ellenére, hogy a néhány hete feltárult bűncselekmény a Hrurirához köthető, már 2013-ban kiderült, hogy kereskednek a MNKH kötvényeivel, és az is, hogy a legális mennyiség tripláját hozták forgalomba.

Mindenki nagyon figyeljen oda, ha boltban vásárolja a húsvéti sonkát, inti a fogyasztókat a Pénzcentrum. Az elmúlt évek szigorú ellenőrzéseinek hála már kevesebb a kamusonka, mint korábban, de azért érdemes érteni a címkét és tudni néhány apró trükköt arról, hogyan válasszuk ki az asztalra szánt darabot.

Teljesen elérhetetlenné vált Kepets András, a március közepén csődvédelmet kért Ulpius Könyvkiadó igazgatója, írja a Világgazdaság. Pedig nemcsak magánnyomozók, de behajtók is nagyon szeretnék tudni, merre jár. A Blikk értesülése szerint hazai ingó- és ingatlanvagyonától megszabadulva külföldön igyekszik kihúzni, amíg rendeződnek a dolgok.