Májusban végleg megszűnik az OLX

jófogás, zsozsó, e-kereskedelem, apróhirdetés
A Jófogás arra törekszik, hogy lovebranddé váljon
Vágólapra másolva!
A Jófogás.hu-ra kerülnek át az OLX-es hirdetések. Az OLX-felhasználók már csak a Jófogáson hirdethetnek, májusban pedig teljesen megszűnik az oldal. 
Vágólapra másolva!

A Jófogás.hu-t működtető norvég Schibsted Media Group februárban jelentette be, hogy megállapodott a dél-afrikai Naspers médiavállalattal annak magyarországi apróhirdető oldala, az OLX átvételéről. A két oldal egy ideig párhuzamosan működött a Schibsted Media tulajdonában.

Átköltöznek a hirdetések

Az elmúlt hetekben a cég elindította a két oldal összeolvadását. Az OLX-et beleolvasztják a Jofogas.hu-ba, a pontos menetrendről folyamatosan tájékoztatják a hirdetőket. A napokban ezért újabb ügyfélszolgálati alkalmazottakat is felvettek.

A Jófogásé lett az OLX Forrás: Jófogás.hu

Az eddigi OLX-es felhasználók már csak a Jófogáson tudnak új hirdetéseket feladni, és kérhetik, hogy eddigi hirdetési fiókjaik egyben kerüljenek át a Jófogásra. A Jófogás összes szolgáltatása számukra is elérhető lesz.

Fokozatosan szüntetik meg

Az OLX.hu lépésről lépésre szűnik meg: az oldal május elejéig még elérhető, de új hirdetést már nem lehet feladni. Május 9-től az aktív hirdetések szerkesztésének lehetősége is megszűnik majd, végül a május 11-i hét után csak a Jófogás lesz elérhető.