A Buda-Cash-károsultaknak ma résen kell lenniük

2015.04.14. 06:36

Fontos határidő jár le a Buda-Cash-ügyben károsult befektetők számára: utoljára kedden adhatják postára igénybejelentésüket.

Tértivevényesen, bármelyik címre

A bejelentést tértivevényesen kell megküldeni a felszámolást végző Pénzügyi Stabilitási és Felszámoló Nonprofit Kft. címére.

A cég székhelye a közelmúltban megváltozott, de mind az új címre - 1055 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 78. -, mind a régire - 1071 Budapest, Damjanich u. 11-15. - küldött igénybejelentések megérkeznek a felszámolóhoz, mivel a Magyar Postával kötött szerződés alapján a leveleket átirányítják az új székhely címére. Az igénybejelentés feladható a Buda-Cash címére is.

Forrás: MTI/Sallmayer Gábor

Nem muszáj nyomtatványon

A hitelezői igények bejelentésére használható nyomtatványminta megtalálható a Buda-Cash Zrt. honlapján, ennek használata azonban nem kötelező.

A felszámoló a Buda-Cash honlapján arra is felhívja a figyelmet, hogy amennyiben valaki hiányosan tudja csak elküldeni az igényeit, akkor is adja postára, és jelezze az igénybejelentőn, hogy a későbbiekben pótolja a hiányzó iratokat, adatokat, például a szerződés másolatát vagy az aktuális számlakivonatot.

Szintén a Buda-Cash honlapján a felszámoló összegyűjtötte a gyakran ismételt kérdéseket, az ezekre adott válaszokban praktikus tanácsokat kaphatnak a befektetők.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK