Ön mennyit adna Goodfriend íróasztaláért?

amerikai nagykövetség, Budapest
Vágólapra másolva!
Szívesen ülne az amerikai nagykövetség székében? Facebookozna a számítógépükön? Összetörné a monitorukat? Csinálna gyümölcslevet a turmixgépükkel? Rekreálódna a kondicionáló gépükkel? Akkor eljött az ön ideje. 
Vágólapra másolva!

A budapesti Amerikai Nagykövetség meg akar szabadulni néhány irodai bútortól, számítógéptől, monitortól, nyomtatótól, telekommunikációs eszköztől, konyhai berendezéstől (!) és rekreációs kondicionáló géptől (!!!).

Fizetni helyben, készpénzben, forintban

A nagykövetség ezért árverést rendez jövő szerdán a General Services irodaházban, az Apály utcában. Az érdeklődők reggel 8-tól nézhetik meg a kínált tárgyakat, az árverés pedig fél 10-kor kezdődik.

Fizetni a helyszínen kell majd, méghozzá készpénzben, a kifizetett árut pedig el is kell vinni, legkésőbb délután 5-ig. Kizárólag forintban lehet majd fizetni. Ha pedig valaki nem fizet, nem vehet részt a jövőbeni kiárusításokon, amik lesznek még ezek szerint.

Jövő szerdán lesz az árverés Forrás: Wikipedia Commons

Garancia? Nincs

Az amerikai kormány nem vállal szavatosságot és garanciát az eladott termékek után, és nem felelős semmiféle javításért sem a vásárlás napján, sem azután. Az áruk a megtekintés állapotában, "amilyen-olyan alapon vehetők meg" - áll a nagykövetség honlapján.

A vásárlás egyik feltétele, hogy a megvásárolt árukat nem lehet újból eladni senkinek. Az amerikai kormány fenntartja a jogot bármely tétel visszavonására.