Megint újított a Bubi

2015.07.01. 12:45

Új negyedéves bérletet is lehet már váltani a Mol Bubi közösségi kerékpárkölcsönző rendszer keretében július 1-től. Ez 5000 forintba kerül, amelyből 1000 forint lebiciklizhető.

A negyedéves bérletek érvényességi ideje a szerződéskötés időpontjában kezdődik, és az aktiválástól számítva 92 napig érvényes – írta a BKK. 

Egyszerre 4 kerékpár bérelhető

A megvásárolt bérlet érvényességi ideje alatt a rendszer az alkalmankénti első 30 percben további díj nélkül használható, ám 30 percen túl már használati díjat kell fizetni. Továbbá az éves és féléves bérlethez hasonlóan a negyedéves bérlettel is maximum 4 kerékpár bérelhető egyszerre, kaució fizetése nélkül.

Új Bubi-bérlettel jött ki a BKKForrás: Facebook/MOL BubiAz új bérlet a BKK ügyfélközpontjaiban, a Mol Bubi applikáción vagy a webes felületen is megvásárolható, de csak a személyes szerződéskötést követően válik aktívvá - ismertette a használat részleteit a BKK.


Az új termékkel az a társaság szándéka, hogy még több közlekedőt ültessen kerékpárra, ezzel is hozzá kívánnak járulni ahhoz, hogy Budapest élhetőbb várossá fejlődjön.

Új állomások

Tavasszal új Bubi állomásokat építettek, többek között a II. kerületben a Millenárisnál és a Fény utcai piacnál, a VI. kerületben a Podmaniczky utcában, a VIII. kerületben a Horváth Mihály téren és a II. János Pál pápa téren, a XI. kerületben a Kosztolányi Dezső téren, az Újbuda-központnál, a Bertalan Lajos utca és a Stoczek József utca sarkán, a Villányi út–Karolina út kereszteződésben, míg a XII. kerületben a BAH-csomópontnál is már van kerékpárkölcsönző.

KAPCSOLÓDÓ CIKK