Gimis csapat ígér alkalmazást a partiarcoknak

"best party ever"
Vágólapra másolva!
Hamarosan a Jumpin házibuli-megosztó alkalmazás dobhatja fel az estéinket. A Bölcs Kavics gyermekek körében népszerűsíti a tudományt, a Shoka okos bringacsengője pedig biztonságos biciklis közlekedést ígér. Fiatal csapatok mutatták be fejlesztésüket a Kitchen Budapestben.
Vágólapra másolva!

Éljenek a nagy házibulik

Minden korosztály találhatott olyan ötletet, amelyet igazán tud értékelni a 3. KIBU Demo Dayen, ahol a Kitchen Budapest Talent programjának végzős projektjei és a KIBU-ban inkubálódó startupok mutatkoztak be. A Jumpin házibuli-megosztó app a fiatalok nyári estéit dobhatja fel. A középiskolás csapat nagy reményeket fűz az apphoz, és a fogadtatás is hasonlóan lelkes a partiarcok körében. Ha minden jól megy, idén novemberben indul Magyarországon, 2016 tavaszán pedig Németországban.

A Jumpin házibuli-megosztó app nagyobb házibulikat ígér Forrás: Forrás: Facebook / Jumpin

A Jumpin egy házibuli-megosztó app, amivel bejelentkezhetünk új társaságok partijába, vagy a saját bulinkat is megoszthatjuk. Ez úgy történik, hogy jobbra swipe-oljuk a kijelzőn azt a házibulit, ahova menni szeretnénk, és ha a szervező is szívesen lát, akkor szabad a pálya. Igazi közösségi projektről van szó, amellyel az ismerkedést és a nagyobb házibulikat szeretnék ösztönözni.

Bölcsesség és biztonságos közlekedés

A gyermekeket és a szülőket a Bölcs Kavics (Philosopher's Pebble) nevű innováció nyűgözte le. A csapat célja, hogy közérthetővé tegyék a tudományokat, és megkedveltessék a gyerekkel. Az oktatókészlet különböző jelenségekre, például a hangra vagy a rezgésekre koncentrál. A csapat nem lexikai ismeretek elsajátítására, hanem kísérletezésre biztatják a résztvevőket.

A KIBU korábbi talent programjának résztvevője a Shoka közlekedésbiztonsági fejlesztés, amelynek minden esélye megvan a nemzetközi sikerre. Az általuk fejlesztett okos bringacsengőre minden országban szükség lehet, ahol van biciklisforgalom.