Megjelent a kreatív fiatalok Bibliája

2015.07.07. 10:41

A kreatív startupok „Bibliájának” is nevezik a Magyar Formatervezési Tanács (MFT) kiadványát. Az induló kreatívipari vállalkozások számára nélkülözhetetlen, naprakész információkat tartalmaz.

Az átlátható struktúrába rendezett elektronikus jegyzet segítséget nyújt a kreatív generáció fiataljainak, hogy érvényesülni tudjanak a korlátlan lehetőségeket kínáló kreatívipari-piaci környezetben – olvasható az MFT közleményében. A 2007-ben indult Start Up Guide idén megújult külsővel és tartalommal jelenik meg: a korábbi fejezetek aktualizálása mellett kiegészült a közösségi finanszírozás részleteivel, irányt mutat, hogyan lehet egy ötletből befektetői prezentáció, és kitér a Széchenyi 2020 programra is.

A Magyar Formatervezési Tanács immár 10 éve segíti a hazai kreatívipar startuppereit üzleti „Bibliájának” kiadásával. A MFT küldetése, hogy a formakultúra eszközeivel hozzájáruljon a GDP növeléséhez és az életminőség javításához. Ennek pedig szerves része a kreatívipar fiataljainak pályakezdése, a vállalkozások alapításának ösztönzése és támogatása.

A kiadvány ide kattintva ingyenesen letölthető a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalának honlapjáról.