Nyárra időzítette új ötletét a barkácsáruházlánc

2015.07.14. 11:48

Új szolgáltatással jött ki a Praktiker. A barkácsáruházlánc új mesterember-ajánló táblákat helyezett ki az üzleteiben. 

Az áruházakban felállított mesterember-ajánló táblák lehetőséget nyújtanak helyi szakembereknek a szolgáltatásuk bemutatására, az asztalosmunkától a generálkivitelezésig. A Praktiker így könnyíti meg az építkezéssel és felújítással járó munkák kivitelezését - közölték.

A Praktiker vecsési áruházaForrás: MTI/Földi Imre

A Praktiker egyébként 1100 embernek ad munkát Magyarországon. 1998-ban nyitotta meg első áruházát, jelenleg 19 üzletegységük van Magyarországon.

Csak egy telefon

Az új szolgáltatás indítását a vásárlói igények és visszajelzések hívták életre, mondta Németh Gyula, a Praktiker értékesítési vezetője. A mesterember-ajánló rendszer a kölcsönös bizalmi és jó kapcsolatra épül, amelynek célja, hogy lerövidítse az utat az áruházba járó vásárlók és helyi szakemberek között, akiket így már csak egy telefonhívás választ el egymástól, mondta Németh Gyula.

A barkácsáruházlánc összeköti a vásárlót a mesteremberrelForrás: Magyar Távirati Iroda Zrt./Balaton József

A szolgáltatás eddig bizonyos városokban Szegeden, Szombathelyen, Esztergomban és Vecsésen a helyi iparkamara vagy ipartestület együttműködésével valósul meg, míg a többi Praktiker áruházban az évek óta a Praktikerbe járó mesteremberek adatlapjai kerülnek ki a táblára, személyes ajánlások alapján, vagy mert maguk jelentkeztek.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK