Lesznek, akik ingyen vonatozhatnak ezen a hétvégén

nk20141015
A MÁV-START Zrt. első új Flirt motorvonata forgalomba állítása előtt Budapesten, a Keleti pályaudvaron.
Vágólapra másolva!
Azok, akiknek 9900 forintos állójegyük van a Hungaroringen megrendezendő Forma-1-es futamra, az ország bármely pontjáról ingyen vonatozhatnak Gödöllőre és onnan el.
Vágólapra másolva!

A július 26-án, a mogyoródi Hungaroringen megrendezésre kerülő Formula 1 30. Magyar Nagydíjra 9990 forintos állójeggyel rendelkezők részére a MÁV-START díjmentes másodosztályú utazást biztosít bármely belföldi állomásról Gödöllőre, tájékoztat közleményében a vasúttársaság.

Nem kell jegyet váltani

A díjmentes utazáshoz nem kell menetjegyet váltani, azonban

az utazás csak másodosztályon vehető igénybe, elsőosztályú utazás esetén a teljesárú kocsiosztály-különbözeti díjat az utasnak meg kell fizetni.

A vasúti kedvezmény más belépőjeggyel nem használható fel, a belépőt nem kell bélyegeztetni a Hungaroringen.

Nem kell jegyet váltani Forrás: MTI/Marjai János

Július 25 és 27 között

Az érintett vonatok gyorsvonati pótjegy váltása nélkül vehetők igénybe, viszont az InterCity vonatokra továbbra is szükséges megváltani a pót- és helyjegyet.

Az utazást legkorábban július 25-től lehet megkezdeni, a visszautazást a rendezvényt követő napon, július 27-én éjfélig kell befejezni.

Változik a menetrend

A MÁV-START Gödöllőre számos vonatot ajánl, amelyek megtekinthetők a társaság honlapján. A harmincadik magyar vb-futam vasárnapi versenynapján, a gödöllői állomáson a menetrendtől eltérően reggel az AVAS, a HERNÁD és a TOKAJ; délután a TOKAJ és a HERNÁD InterCity járatok állnak meg. A Budapest–Hatvan–Miskolc vonalon, a rendezvény időszakában is módosított menetrend lesz érvényben, ezért érdemes előre tájékozódni a vonatok indulási és érkezési idejéről.