A legjobb biztosítási tanácsadók jönnek össze Budapesten

Solomon Hicks Budapesti Életbiztosítási Csúcstalálkozó
Vágólapra másolva!
A biztosítási iparág legkeresettebb nemzetközi tanácsadói tartanak előadást Budapesten szeptember 18-án. Az Életbiztosítási Csúcstalálkozó nemcsak a hazai szakembereknek, hanem a magyar biztosítási iparágnak is fejlődési lehetőség.
Vágólapra másolva!

Életbiztosítási csúcstalálkozó Budapesten

A biztosítási iparág legkeresettebb tanácsadói érkeznek a Budapesti Életbiztosítási Csúcstalálkozóra szeptember 18-án a Budapesti Kongresszusi Központba. A rendezvény szervezője a Pénzkultúra Alapítvány, a résztvevők mesterfogásokat és kézzel fogható tanácsokat kaphatnak, ami nemcsak a szakma hazai képviselőinek, hanem a teljes iparágnak is fejlődési lehetőség. „Az Életbiztosítási Csúcstalálkozó a hazai biztosítási szakma összefogásával valósulhatott meg. Biztosítótörténeti vívmány is, hogy az egymás iránt amúgy sokszor bizalmatlan biztosítók képesek létrehozni és fenntartani egy közös platformot, ahol a fejlesztés, tanulás igényével vesznek részt munkatársaik” – hangsúlyozta a rendezvénnyel kapcsolatban Solymár Attila, a Pénzkultúra Alapítvány alapítója, aki maga is előad a konferencián.

Solomon Hicks lesz a csúcstalálkozó sztárelőadója Forrás: Pénzkultúra Alapítvány

A legjobb nemzetközi szakemberek jönnek

Az egyik legnagyobb érdeklődéssel várt előadást a görög Helen-Eleni Gryparis tartja, aki a legnehezebb pénzügyi, gazdasági körülmények között épített fel egyedülálló tanácsadói karriert. Nem kisebb név az Egyesült Arab Emirátusokból érkező Sanjay Tolani sem, aki tavalyi előadása után közkívánatra szerepel idén ismét az előadók sorában. Sikeres gazdálkodásról, a pénzzel való helyes bánásról írt könyvét a miniszterelnök személyes kérésére kötelező olvasmánnyá tették a dubai iskolákban. A könyv angol után először magyar nyelven jelenik meg, de kereskedelmi forgalomba nem kerül, így csak a Csúcstalálkozón lesz elérhető, limitált példányszámban. Az idei Életbiztosítási Csúcstalálkozó sztárelőadója, Solomon Hicks lesz, aki az életbiztosítás-értékesítés területén a világon az egyik legkeresettebb, - ennek megfelelően – a legdrágább amerikai coach.