Elindult Az Év Honlapja pályázat

Résre nyitott ajtón lophatták volna a magyar szellemi tőkét, egy biztonsági rés miatt a szabadalmi hivatal honlapjáról borzasztó egyszerű volt kinyerni a még nem publikált szabadalmi dokumentumokat
Lt. Mike Baute from Florida's Child Predator CyberCrime Unit talks with people on instant messenger during the unveiling of a new CyberCrimes office March 7, 2008 in Fort Lauderdale, Florida. One of the people on the other side of the chat told Lt. Baute, who is saying he is a 14-year-old girl, that he is a 31-year-old male and sent him a photograph of himself. According to current statistics, more than 77 million children regularly use the Internet. The Federal Internet Crimes Against Children Task Force says Florida ranks fourth in the nation in volume of child pornography. Nationally, one in seven children between the ages of 10 and 17 have been solicited online by a sexual predator. (Photo by Joe Raedle/Getty Images) AFP =FOR NEWSPAPER, INTERNET, TELCOS AND TELEVISION USE ONLY=
Vágólapra másolva!
Már lehet pályázni az év legjobb honlapjának járó címre. Összesen 25 kategóriát hirdettek, amelyek között a vállalkozások is megtalálhatják a saját mezőnyüket.
Vágólapra másolva!

A honlapod a holnapod

A Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat szeptember elsején elindította Az Év Honlapja pályázatot.

A „Honlapod a holnapod!” korunk alapigazságának tekinthető,

így a zsűri a kiválasztott weboldalakkal szeretne példát mutatni, hogy miként lehet komolyan venni az online jelenlétet, kiszolgálva ezzel az ügyfelek minden igényét. „A digitális jelenlét évek óta átalakulóban van, fejlődik. Idén rengeteg olyan pályázatot várunk, ami ezt a gondolkodást tükrözi, sőt ezt kihasználva a fejlesztők teljesen új, integrált platformokat működtetnek” – nyilatkozta Varga István, a pályázat alapítója.

Ma már alapvető a honlap, de nem mindegy, hogy milyen Forrás: AFP/Getty Images/Joe Raedle

Nem elég a megnyerő dizájn

A pályázatra 25 kategóriában várják a kizárólag magyar nyelvű honlapokat. Az Ifjúsági kategóriában a 14-18 év közötti tehetségek díjmentesen jelölhetik weboldalukat. Olyan kategóriák is vannak, mint kereskedelem, e-kereskedelem, B2B weboldalak, így a magyar kkv-szektor szereplői is versenybe szállhatnak.

A szervezők szeptember 1. és október 31. között fogadják a pályázatokat,

az ünnepélyes díjátadóra pedig december elején kerül sor Budapesten, ahol bemutatják 2015 legjobb honlapjait és kreatív megoldásaikat. Az elbírálásnál több szempont alapján értékelik a pályázatokat. Nem elég a megnyerő dizájn: a marketingkommunikáció és a digitális média területén elismert szakemberekből álló zsűri többek között az innovatív megoldásokat, az interaktivitás lehetőségeit, a navigációt és a releváns tartalmat is értékeli.