Keresik az év kiemelkedő fiatal cégvezetőjét

Vágólapra másolva!
Szeptember végéig pályázhatnak a 35 évüket be nem töltött vezetők Az Év Fiatal Vezetője 2015 díjra a Fiatal Vezetők Akadémiája kiírásában.
Vágólapra másolva!

A Coaching Team szakembereit – ők működtetik az akadémiát – meglepte a heves érdeklődés. Tóth Annamária coach szerint ennek többek közt az az oka, hogy számos, a hazai Top200 listán szereplő nagyvállalat támogatja a díjat, például a Microsoft és a Budapest Bank. Az sem utolsó, hogy a díj arra hívja fel a figyelmet, milyen fontos a vezetésben az emberi tényező: „…a vezető saját önfejlesztése, a hitelesség, a tudatosság, azaz a vezetés emberi oldala” – mondta Tóth Annamária. A zsűri az alábbi szempontokat veszi majd figyelembe:

  • a vezető szervezeten belül betöltött pozíciója,
  • a cég neki köszönhető eredményei,
  • az, mennyire tudatosan éli át a vezetői szerepet,
  • mennyire önreflektív,
  • képes-e és szeretne-e fejlődni, tanulni.

A díjra olyan

35 év alatti vezetők pályázhatnak szeptember végéig,

akiknek legalább egyéves vezetői tapasztalatuk van, és akik legalább öt főből álló csapatot irányítanak.

A pályázatokat ezen a linken várják.

Az ünnepélyes díjkiosztó novemberben lesz. „Éles versenyre számítunk, mert a beérkező pályaművek és most a véghajrában tapasztalható érdeklődés azt vetíti előre, nem lesz könnyű a bírálat. Szeretnénk az összes pályázónak online megjelenést biztosítani majd és a legjobbaknak a személyes bemutatkozás lehetőségét is megadni. Több meglepetéssel is készülünk, így nagyon megéri pályázni” – mutat rá Tóth Annamária. A zsűri különdíjként képzési programokat, tanfolyamokat, szakkönyveket is odaítél.