Ez is egy válasz a kézműves őrületre

Smoke and Flame, kézműves, szatíra
Fahasábok és kandallók közt nőtt fel, a vérében van a mesterség
Vágólapra másolva!
A „kanadai tűzifagyártó kkv” „elképesztő nemzetközi sikert" ért el. Csak nehogy véletlenül elhiggyük.
Vágólapra másolva!

A Füst és Láng Kft. Észak-Amerika egyetlen kézműves tűzifagyártója. Az alapító-ügyvezető, Jessie Horn fadarabok, hasábok, kandallók és tábortüzek között nőtt fel, mondhatni a vérében van a mesterség. Ennek ellenére csak 2012-ben tért vissza a szakma gyökereihez, amikor a kétségbeesés határáig frusztrálta a piac flegmasága, a tűzifát övező közöny.

Fahasábok és kandallók közt nőtt fel, a vérében van a mesterség Forrás: YouTube/This Is That

Hitvallása, hogy egyetlen szálka sem kerülhet ki a keze közül, amíg ő ki nem hozza belőle a maximumot, ezért ad potom 1200 dollárért egy hasábköteget. Művészi szinten űzi a mesterséget, történetmesélőnek vallja magát, aki fával helyettesíti a szavakat.

A maximalizmus nem tréfa Forrás: YouTube/Ths Is That

Illetve nem.

Az első kockától az utolsóig vicc portrészatírát a This Is That című kanadai rádióműsor készítette. A program olyan hitelesen és ügyesen tálal ironikus képtelenségeket valódi hírként, hogy gyakran más médium is átveszi a sztorikat. 2012-ben a Public Radio International simán szemlézte, hogy attól kezdve a montreáli kutyáknak törvény szerint kötelességük lesz megérteni úgy a francia, mint az angol vezényszavakat. 2013-ban a Harper’s tényként idézte azt a This Is Thatban hallott esetet, hogy egy kanadai egyetemi hallgató pereskedni kezdett, amiért az egyetem nem vette figyelembe az ő kaktusz-, lift- és mályvaallergiáját. Tavaly a Guardian vette át riportjukat arról a New York-i képzőművészről, aki milliókért tudta eladni láthatatlan alkotásait.

Állítólag kezdetben Pat Kelly és Peter Oldring, a két műsorvezető lepődött meg a legjobban azon, hogy a hallgatókat a kétely árnyéka nélkül sikerül csőbe húzni.