Egészpályás letámadást indított a barkácsáruház

2015.09.17. 14:36

A vásárlók kerülhetnek ki győztesen a barkácsáruházak hazai piacának átalakulásából, írja közleményében a Praktiker, amely újragondolta stratégiáját, nagy hangsúlyt fektetve a törzsvásárlói rendszer átalakítására.

A vásárlásokkal elérhető kedvezmény mértéke akár 10 százalékra emelkedhet, a korábbi 150 ezer forint helyett már 50 ezer forint után jár a visszatérítés, és nem utólagosan vásárlási utalványként, hanem azonnal, a fizetendő összeget csökkentve, közölte a Praktiker.

Kedvezményeket kapnak a törzsvásárlók

Az elköltött forintok egyenleget növelnek, ezzel pedig nő az azonnali, azaz a kasszánál fizetéskor adott kedvezmény százalékos értéke is. Mint írják, továbbra sem jár kedvezmény az akciós termékek után, de az elmúlt 365 napot összesítő költésekbe ezek is beleszámítanak. Korábban 20 százalékos kedvezmény vonatkozott a házhozszállításra, most az adott áruházban elérhető összes szolgáltatás ennyivel lesz olcsóbb a törzsvásárlóknak, közölte a cég.

A törzsvásárlókra helyezik a hangsúlytForrás: MTI/Földi Imre

Az utóbbi évek tendenciája, hogy a barkácsáruházakba a vásárlók sokkal tudatosabban, előzetesen tájékozódva térnek be, ezért a Praktiker a törzsvásárlóit egyedi ajánlatokkal és rendszeres akciókkal kívánja megszólítani.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK