Coop-bolt nyílt egy Agip-kúton

Coop, Révfülöp
Vágólapra másolva!
A martonvásári Agip-kúton nyílt egy Coop-üzlet. A bolt vasárnap is nyitva van. Eddig a Shell, a Mol és az OMW benzinkutakon nyíltak kis közértek.
Vágólapra másolva!

Az OMV-kutakon sorra nyíltak a Sparok az elmúlt években, hónapokban. Az OMV Hungária Kft. hálózatába 169 töltőállomás tartozik – ebből 165 van az OMV tulajdonában –, valamennyi töltőállomáson van shop, és minden esetben ugyanaz a magyar kisvállalkozás üzemelteti az adott töltőállomást és a hozzá tartozó shopot, írta korábban az Origo.

Egy Coop-üzlet nyílt az Agip-kúton Forrás: Origo

A Molnál a vasárnapi boltzár bevezetése után 170 helyen nagyjából száz új termékkel bővült a kínálat. Megjelentek az alapvető élelmiszerek, a hálózat harmadában pékáru is van.

A Mol önálló márkát indított, Fresh Corner néven.

A cél az lenne, hogy ezekben a boltokban akár amindennapi bevásárlást is el lehessen intézni a szokásos kisbolti árakon.

A Shellnek pedig két olyan kútja van, ahol Tesco Expressz üzemel. A jelentős kúthálózattal rendelkező Agip eddig nem lépett, most viszont változott a helyzet – írja a mindenar.hu.

A martonvásári Agip-kúton tészta, liszt és cukor is van, az üzlet nyitva tart vasárnap is. Kerestük a Coopot, hogy terjeszkednek-e több Agip-kúton, amint válaszolnak, megírjuk.