Szuper álláslehetőségek három napon át

Vágólapra másolva!
November 3-ától 5-éig az allasborze.elte.hu felületén többek közt az Ernst & Young, a TATA Consultancy Services, a GE, a Deloitte, a Tigra vagy a Loxon hirdeti meg betöltésre váró pozícióit.
Vágólapra másolva!

A Karrierközpont együttműködő partnereként november 3-án 18 órakor a Pályakezdő Colibri Meetup a Múzeum körúton, a Gólyavárban a munkaerőpiac legkülönbözőbb szegleteiből érkező emberekkel beszélget arról, ki hogyan találta meg a saját útját: Orosz Györgyi, a Hősök Tere kezdeményezés vezetője, Ács Gábor, a Forbes magazin újságírója, Gyurkovics Attila, a Parapark kreátora, valamint Szabó Dávid, a Miutcánk közösségi oldal egyik alapítója fognak egy asztalnál ülni. Ugyanekkor a Múzeum körút A épületében Kovács Krisztina, az ELTE Fogyatékosügyi Központjának vezetője „A sérülés nem akadály” címmel kerekasztal beszélgetésre invitálja azokat a hallgatókat, akiknek fogyatékkal élőként kell majd megtalálniuk a helyüket a munkaerőpiacon.

November 4-én, 18 órakor a Gólyavárban Galácz Karolinával ismerkedhettek meg, aki a bölcsészkarról egyenesen a Young & Rubicam kreatív igazgatóságáig jutott, mindezt úgy, hogy sosem a profitorientáltság volt számára az irányadó, hanem az emberség.

November 5-én, 18 órától a Karrierközpont képzőtermében a TATA Consultancy Services angol nyelvű self branding workshopján a trénerek felkészítik a résztvevőket arra, hogyan kell sikeresen kialakítani és értékesíteni a munkaerő-piacon saját brandjüket.

Az online börze és a Múzeum-körúti programok is ingyenesen, de regisztrációhoz kötötten látogathatók – a tréningre az első 30 jelentkező fér be. Az EY LENOVO táblagépét pedig az nyerheti meg, aki az online térben vagy a legkevésbé sem virtuális programokon aktívnak mutatkozik.