Oktatófilmekre írt ki közbeszerzést az MNB

gazdasági bizottság
Budapest, 2014. december 9. Matolcsy György, a Magyar Nemzeti Bank (MNB) elnöke meghallgatásán az Országgyűlés gazdasági bizottságának ülésén 2014. december 9-én. MTI Fotó: Soós Lajos
Vágólapra másolva!
Vállalkozási szerződés keretében, két részletben, 16 oktatófilm elkészítésére írt ki nyílt közbeszerzést a Magyar Nemzeti Bank - a felhívás a szerdai Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.
Vágólapra másolva!

Az első rész 15 darab, egyenként 3-5 perces pénzügyi fogyasztóvédelmi célú oktatófilm készítését tartalmazza. A második rész pedig egy 10 perces bankjegyismereti kisfilm készítéséről szól. A két részre külön-külön is lehet ajánlatot tenni.

Nagyoknak kedveznek

A felhívás szerint a szerződés teljesítésére alkalmatlan az ajánlattevő, ha az előző üzleti évben a nettó árbevétele nem érte el az első részre történő ajánlattétel esetén legalább az 55 millió, a második részre történő ajánlattétel esetén pedig legalább a 17 millió forintot.

Matolcsy György, a Magyar Nemzeti Bank elnöke Forrás: MTI/Soós Lajos

Az árbevételből a kisfilmek, oktatófilmek gyártásából származó nettó összegnek pedig el kell érnie az első résznél a 40 millió, míg a másodiknál a 13 millió forintot. Az ajánlattételi határidő december 8.

Az összességében legelőnyösebb ajánlat lesz a nyertes úgy, hogy az ár és a szakmai ajánlat - a kreatív koncepció, a storyboard és a forgatókönyv - minősége azonos súllyal esik latba az értékeléskor. A filmeket az év utolsó napjáig kell elkészíteni.