Már megnyílt a belvárosi karácsonyi vásár

karácsonyi vásár, Vörösmarty tér
Vágólapra másolva!
Idén a szokottnál korábban, már pénteken megnyílt a Budapesti Adventi- és Karácsonyi Vásár a Vörösmarty téren.
Vágólapra másolva!

A Városháza parkban november 21-től, a Szent István-bazilikánál pedig november 27-től várják adventi programokkal a látogatókat egészen január elejéig - mondta el Bán Teodóra, a eseményt szervező Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ ügyvezetője.

Karácsonyi vásár a budapesti Vörösmarty téren Forrás: MTI/Mohai Balázs



Az ügyvezető elmondta, hogy a

korai nyitást az utazási és turisztikai kedv generálása

és a magas színvonalú kézműves termékek gazdag kínálata indokolja.

A Vörösmarty téren a hagyományokhoz híven kézműves gasztronómiai- és iparművészeti termékek vásárával, ünnepi műsorokkal és koncertekkel készülnek, a Városháza parkba elsősorban a fiatalabb generáció tagjainak szerveznek ünnepi programokat, a Szent István-bazilikánál pedig fényfestéssel és korcsolyapályával is készülnek a szervezők.

Rendhagyó advent – a legizgalmasabb karácsonyi vásárokhttp://www.life.hu/lifeutazas/20141128-a-legizgalmasabb-karacsonyi-vasarok-goteborg-liseberg-vidampark-valkenburg-velvet-cave.htmlElképesztő felvétel! Így néz ki a magasból a karácsonyi vásár a Bazilikánálhttp://www.life.hu/news/20141125-a-karacsonyi-vasar-a-bazilikanal-igy-nez-ki-a-magasbol-dronnal-keszult-kisfilm.htmlJön a forralt bor és a gőzgombóc – tudd meg, mikor nyitnak a leghangulatosabb karácsonyi vásárokhttp://www.life.hu/news/20141111-a-karacsonyi-vasarokat-osszegyujtottuk-budapesten-becsben-parizsban-es-milanoban.html